ZC'90

ZC'90 is een Zwemvereniging gelegen aan Multatulilaan 5a in Culemborg.

Meer informatie over ZC'90 in Culemborg

Het bestuur kondigt aan dat er op maandagavond van 20:30 tot 21:30 uur een bijeenkomst zal plaatsvinden. Er wordt geen specifieke datum genoemd, maar het lijkt te gaan om een aankondiging voor de toekomst. Verder wordt er melding gemaakt van de Slow Linge Triathlon 2023, die georganiseerd zal worden door Geerhard Doggenaar op 31 augustus 2023. Het bestuur vraagt zich af wie er toezicht zal houden, maar ook hier wordt geen specifieke datum genoemd. Tot slot wordt er vermeld dat de zomervakantie voorbij is en wordt er verwezen naar verschillende onderwerpen op de website, zoals de agenda, foto's, open water, het zwembad, Facebook en Instagram. Ook worden er nog links naar de privacyverklaring en gedragsregels gegeven.

Wil je weten wat ZC'90 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZC'90 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZC'90? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZC'90 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar ZC'90 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZC’90

Bezoekers bekeken ook