Zilt en Zalig

Zilt en Zalig is een Catering gelegen aan Pereboom 8 in Culemborg.

Meer informatie over Zilt en Zalig in Culemborg

Zilt en Zalig biedt een unieke ervaring met verse oesters. Ze hebben positieve recensies ontvangen over hun vakmanschap en hoge kwaliteit oesters. Ze bieden ook cateringdiensten aan, waarbij ze verse oesters ter plekke openen voor gasten. Oesters zijn een perfecte conversatiestarter en zorgen altijd voor reuring en gelach. Daarnaast organiseren ze oesterproeverijen op verschillende locaties in Amsterdam. Ze hebben ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt aanmelden om op de hoogte te blijven van hun activiteiten. Verder delen ze recepten en informatie over evenementen en catering.

Wil je weten wat Zilt en Zalig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zilt en Zalig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zilt en Zalig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zilt en Zalig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Culemborg. Opzoek naar Zilt en Zalig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zilt en Zalig

Bezoekers bekeken ook