Aanvraag vergunning voor het vervangen van een dakraam aan Westersingel 47c te Culemborg

DeCulemborggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het vervangen van een dakraam aan Westersingel 47c te Culemborg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende aanvraag is binnengekomen: -Westersingel 47c, vervangen dakraam * 22 februari 2024, ODR2402468Tegen een aangevraagde vergunning is geen bezwaar mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Omgevingsdienst Rivierenland, via t. 0344 579 314.Algemene informatie over besluitvormingstermijnen e.d.Voor de aanvraag om een omgevingsvergunning moet er binnen 8 weken na ontvangst een beslissing zijn. Voor een uitgebreide omgevingsvergunning geldt een periode van 26 weken na ontvangst van de aanvraag. De genoemde perioden kunnen een keer met 6 weken worden verlengd. Bij een omgevingsvergunning in fasen geldt voor iedere fase de periode die daarbij hoort. Als een besluitvormingstermijn voorbij is, dan is de vergunning automatisch gegeven.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deCulemborggids.nl op 09-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Culemborg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deCulemborggids.nl
Redactie deCulemborggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Culemborg
  2. gmb-2024-107013

Gerelateerde berichten