Toestemming voor het vervangen van een dakopbouw aan Dahliastraat 25a te Culemborg

DeCulemborggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het vervangen van een dakopbouw aan Dahliastraat 25a te Culemborg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De volgende aanvraag omgevingsvergunning is verleend: -Dahliastraat 25a, vervangen dakopbouw * 23 februari 2024, ODR2316526Verleende vergunningen zijn -op afspraak- in te zien in het stadskantoor op maandag en donderdag tussen 9.00-12.00 uur. Maak hiervoor een afspraak met de gemeente Culemborg, via t. 0345 477700. Op verzoek kunnen de vergunningen ook digitaal worden toegezonden. Bent u het niet eens met de beslissing?Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken.Wilt u bezwaar maken?Wilt u bezwaar maken tegen onze beslissing? Stuur dan binnen 6 weken een brief naar Gemeente Culemborg. Deze 6 weken beginnen een dag nadat wij deze brief hebben verstuurd. Stuurt u de brief niet op tijd? Dan behandelen we uw bezwaar niet.Zet in de brief in ieder geval het volgende:- Uw naam en adres;- De datum;-De beslissing waarmee u het niet eens bent;- Waarom u het niet met de beslissing eens bent;- Uw handtekening;- Stuur de brief naar:Gemeente CulemborgAan de commissie bezwaarschriftenPostbus 1364100 AC CULEMBORGZet op de envelop duidelijk het woord ‘Bezwaarschrift’.Wilt u dat deze beslissing nog niet uitgevoerd kan worden?Normaal kan deze beslissing gewoon worden uitgevoerd, terwijl we uw bezwaar behandelen. Wilt u dat niet? Bijvoorbeeld omdat onze beslissing nu al ernstige gevolgen heeft? Dan kunt u aan de rechter vragen om de beslissing voorlopig uit te stellen. Dat heet een voorlopige voorziening.U doet dat zo:- U schrijft eerst de brief met uw bezwaar. Hiervan maakt u een kopie.- Daarna schrijft u nog een brief. Hierin schrijft u waarom u wilt dat de beslissing nog niet uitgevoerd kan worden. U vraagt dus om een voorlopige voorziening.- Stuur de brief waarin u vraagt om uitstel met de kopie van uw bezwaar naar:Voorzieningenrechter van de Rechtbank GelderlandTeam BestuursrechtPostbus 90306800 EM ArnhemU betaalt kostenLet op! U betaalt kosten (griffierecht) als u de rechter vraagt om een voorlopige voorziening. Hoeveel u betaalt, hangt af van uw situatie. Op www.rechtspraak.nl leest u hier meer over.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deCulemborggids.nl op 09-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Culemborg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deCulemborggids.nl
Redactie deCulemborggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Culemborg
  2. gmb-2024-107017

Gerelateerde berichten