Rectificatie: Toestemming voor het veranderen van de inrichting aan Oude Beesdseweg 16 te Culemborg

DeCulemborggids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Rectificatie: Toestemming voor het veranderen van de inrichting aan Oude Beesdseweg 16 te Culemborg.

Meer informatie over deze bekendmaking:

-Oude Beesdseweg 16, veranderen inrichting * 11 december 2023, ODR2112537U kunt de vergunning en de bijbehorende stukken digitaal bekijken via het digitale publicatieblad op officielebekendmakingen.nl. De documenten hangen als ‘Bekijk documenten’ aan deze publicatie. De bijbehorende stukken liggen de dag na deze publicatie ter inzage tot 6 weken na de dag van bekendmaking. Instellen beroepTijdens de genoemde termijn kunnen belanghebbenden, beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Ook kunt u digitaal beroep instellen via Externe link: Externe link: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (alleen met een DigiD).Het besluit blijft gelden in de tijd dat uw beroepschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, vanwege een spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deCulemborggids.nl op 27-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Culemborg, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deCulemborggids.nl
Redactie deCulemborggids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Culemborg
  2. gmb-2024-42429

Gerelateerde berichten